Navigeer

Ik ben de thee aan het zetten voor ons gesprek!

Klaar om vooruit te gaan ?

Terwijl de ketel opstaat en ik in de kast rommel voor wat koekjes (chocolade natuurlijk!) en je mijn diensten hebt bekeken, vul dan de aanvraag in via de knop hieronder en ik neem binnen 2-3 werkdagen contact met je op om het persoonlijk te bespreken.

Laten we samenwerken
ALLE ANDERE VRAGEN

Nieuwe klanten boeken voor MEI 2023

Verzoek om samen te werken

Ik zal de gegevens die je op dit formulier invult alleen gebruiken om contact met je op te nemen in verband met je vraag. Lees meer over hoe uw gegevens veilig zijn bij mij via mijn privacybeleid.

* Verplicht veld

Get in touch

[wpforms id="100" title="false" description="false"]

Goede begeleiding en geweldig eindresultaat!

Voordat ik met Kirsty werkte, was ik bang dat mijn inbreng in het project verloren zou gaan. Maar nadat ik Kirsty had leren kennen, had ik het gevoel dat ik haar kon vertrouwen, dat ze goed is in wat ze doet en dat ze goed luisterde en begreep wat we wilden.

Yvette Caprino van Happy Tails

Gratis downloaden!

De 6 Shopify Essentials Gids

Weet u niet zeker waar u moet beginnen of wat er nog ontbreekt? Ontdek de 6 Shopify Essentials Guide om bezoekers om te zetten in klanten en kliks in aankopen, compleet met voorbeelden. Plus ruimte om uw ideeën op te schrijven om ze in actie om te zetten! Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang je gratis werkboek !

U kunt zich met één klik uitschrijven, en ik zal uw e-mailadres nooit delen.