Navigeer

Bent je een product-gebaseerd bedrijf klaar om je aanwezigheid + winst nog verder te laten groeien? 

Ik creëer voor jou een prachtig branded + hoog-converterende Shopify webshop die meer clicks omzet in klanten en je ROI oplevert.

AAN DE SLAG
WAAROM SHOPIFY?

Ben je op het omslagpunt met je Etsy shop? 
Of heb je een online shop die het niet meer voor je doet en ben je toe aan groei?

Hallo ik ben Kirsty en ik ontwerp ****custom**** Shopify webshops, dat betekent dat ik de juiste webshop ontwerp voor jouw bedrijf en best-fit klant. Ik stop geen inhoud in een voorontworpen Shopify thema dat ontworpen is voor een 'vul het maar in' online winkel. Nee niet hier, ik ben helemaal voor strategisch design.

Wanneer we samenwerken (één op één) krijgt je een strategisch ontworpen online shop die makkelijk te gebruiken en te updaten is. Dat is een gegeven. Maar wat het extra speciaal maakt zijn de mooie kleine details die ik toevoeg aan het ontwerp die jouw verhaal vertellen en je klanten betrekken. Minder wegklikken en meer klikken op die winkelwagenknop.

Laten we eens praten over het nog verder vergroten van je bereik + inkomsten.

AAN DE SLAG

Goede begeleiding en geweldig eindresultaat!

Voordat ik met Kirsty werkte, was ik bang dat mijn inbreng in het project verloren zou gaan. Maar nadat ik Kirsty had leren kennen, had ik het gevoel dat ik haar kon vertrouwen, dat ze goed is in wat ze doet en dat ze goed luisterde en begreep wat we wilden.

Yvette Caprino van Happy Tails

Ben je op zoek naar een Shopify Expert?
Houdt u van de persoonlijke touch? Vergezeld van vriendelijke deskundige begeleiding? 

Hier is hoe we kunnen samenwerken...

Shopify Design + Development

Shopify Development

Voor

Voor

MAKERS EN HANDELAARS

MERKIDENTITEIT ONTWERPERS

Webshop strategie, design & ontwikkeling die je klant verrukt & meer clicks omzet in verkopen. Inclusief: Branding & Rebranding, Aangepaste Shopify Websites + meer!

Deskundig advies over Shopify e-commerce & design gericht op het online verkopen. Inclusief: Aangepaste Shopify Websites, Design Optimalisatie, Consulting + meer!

DETAILS KRIJGEN
MEER LEREN
SHOPIFY WEBSITE ONTWERP & ONTWIKKELING VOOR PRODUCT GEBASEERDE BEDRIJVEN, WAARONDER: ETSY VERKOPERS - ONTWERPERS & KUNSTENAARS - FYSIEKE WINKELS - CURATOREN - HANDMAKERS GROOTHANDELAREN - JUWELENONTWERPERS - KUNSTENAARS
 METAALSMEDEN - KLEDING & LINGERIE RETAILERS - SCHOONHEIDSPRODUCTEN - PAPIERWAREN & AMBACHTEN - EN MEER...