Navigeer

Ben je een Brand Identity Designer die Shopify websites wil aanbieden aan hun klanten?

Klinkt dat bekend?

Jij bent trots op je Brand Design bedrijf dat je hebt gecreëerd.

Je hebt regelmatig vragen van klanten die vragen of je e-commerce websites.

Je wilt samenwerken met een vertrouwde Shopify ontwikkelaar die het hoge niveau van service en resultaten levert die je verwacht.

Kirsty van acker 
Shopify studio werkt met jou samen...

Je bent op de juiste plaats, en hier is hoe ik je kan helpen...

Shopify Adviesdiensten

Ik zal jouw toegewijde Shopify ontwikkelaar worden. Door middel van mijn kenmerkende Shopify website processen, zullen we samenwerken om jouw merk en design visie te vertalen naar een strategisch ontworpen webshop die makkelijk te gebruiken is, aanvoelt als thuis en klanten omzet in kopers.

Laten ons samenwerken
Waarom Shopify?

Je beveelt me aan en als je klant boekt
ontvangt u een affiliate verwijzingsvergoeding. Ik zal jouw merkrichtlijnen gebruiken om iets speciaals te ontwerpen en te ontwikkelen.

OF

Ik werk als onderdeel van jouw team en we spreken een vaste vergoeding per project af. We werken samen om het juiste ontwerp voor jouw klant te maken. Projecten voor alleen ontwikkeling ( jij levert het ontwerp, werkt met de klant en verzamelt de inhoud) beginnen vanaf €2000 ($2500)

De opties:

Goede begeleiding en geweldig eindresultaat!

Voordat ik met Kirsty werkte, was ik bang dat mijn inbreng in het project verloren zou gaan. Maar nadat ik Kirsty had leren kennen, had ik het gevoel dat ik haar kon vertrouwen, dat ze goed is in wat ze doet en dat ze goed luisterde en begreep wat we wilden.

Yvette Caprino van Happy Tails

Gratis downloaden!

De 6 Shopify Essentials Gids

Weet u niet zeker waar u moet beginnen of wat er nog ontbreekt? Ontdek de 6 Shopify Essentials Guide om bezoekers om te zetten in klanten en kliks in aankopen, compleet met voorbeelden. Plus ruimte om uw ideeën op te schrijven om ze in actie om te zetten! Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang je gratis werkboek !

U kunt zich met één klik uitschrijven, en ik zal uw e-mailadres nooit delen.