Navigeer

Ik ben de thee aan het zetten voor ons gesprek!

Wil je samenwerken ?

Terwijl de waterkoker opstaat en ik in de kast snuffel naar koekjes (chocolade natuurlijk!), vul dan het onderstaande Shopify Adviesdiensten aanvraagformulier in en ik zal binnen 2-3 werkdagen contact met u opnemen om het persoonlijk te bespreken.

Nieuwe klanten boeken voor februari 2022

Laten we praten over samenwerken

Ik zal de gegevens die je op dit formulier invult alleen gebruiken om contact met je op te nemen in verband met uw vraag. Lees meer over hoe jouw gegevens veilig zijn bij mij via mijn privacybeleid.

* Verplicht veld

Get in touch

[wpforms id="100" title="false" description="false"]

Goede begeleiding en geweldig eindresultaat!

Voordat ik met Kirsty werkte, was ik bang dat mijn inbreng in het project verloren zou gaan. Maar nadat ik Kirsty had leren kennen, had ik het gevoel dat ik haar kon vertrouwen, dat ze goed is in wat ze doet en dat ze goed luisterde en begreep wat we wilden.

Yvette Caprino van Happy Tails

Gratis downloaden!

De 6 Shopify Essentials Gids

Weet u niet zeker waar u moet beginnen of wat er nog ontbreekt? Ontdek de 6 Shopify Essentials Guide om bezoekers om te zetten in klanten en kliks in aankopen, compleet met voorbeelden. Plus ruimte om uw ideeën op te schrijven om ze in actie om te zetten! Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang je gratis werkboek !

U kunt zich met één klik uitschrijven, en ik zal uw e-mailadres nooit delen.